Azerbejdžan

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Azerbejdžan

Prodaje se nekretnina u Azerbejdžanu

Azerbejdžan je bivša sovjetska republika, država koja graniči s Kaspijskim morem i Kavkazom, zaobilazeći Aziju i Europu. Graniči s Kaspijskim morem na istoku, Rusijom na sjeveru, Gruzijom i Armenijom na zapadu te Iranom na jugu. Glavni grad, Baku, poznat je po srednjovjekovnom utvrđenju Starog grada, u kojem se nalazi palača Širvanshaha, kraljevska rezidencija iz petnaestog stoljeća, i drevni toranj Djevice, koji dominira gradskim obrisom.

Ako vas zanima nekretnina na prodaju u Azerbejdžanu, bolje je pročitati naše izvješće o njenom tržištu nekretnina. Građevinski sektor, i za stambene objekte, urede i hotele, infrastrukturu i nekretnine na prodaju u Azerbejdžanu nudi značajne mogućnosti ulaganja zahvaljujući ambicioznim ciljevima vlade Azerbejdžana. Građevinski sektor bio je pokretački sektor azerbejdžanskog gospodarstva do krize, što je zapravo bio dokaz njegovog sve većeg postotnog doprinosa BDP-u zemlje, krećući se sa 8% u 2011. na 12,1% u 2015. godini. S druge strane, recesija je također posljedica usporavanja građevinskog sektora, koji je i dalje drugi sektor gospodarstva. U travnju ove godine cijene na bakujskom tržištu nekretnina porasle su za 2,49% u odnosu na ožujak.

Povećanje cijena nekretnina za prodaju u Azerbejdžanu tijekom prošlog mjeseca utjecalo je na gotovo sve segmente tržišta. Cijene na primarnom tržištu nekretnina porasle su za 3,98%, cijene na sekundarnom tržištu porasle su za 3,44%, cijene na tržištu zemljišta porasle su za 1,06%, a cijene na najamnom tržištu porasle su za 0,99% u mjesecu.

U travnju 2018. cijene na bakujskom tržištu nekretnina smanjene su za 0,87% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Smanjenje je uglavnom zbog sniženja cijena na tržištu komercijalnih nekretnina za prodaju u Bakuu.

Tržište nekretnina pokazuje trend stabilizacije i na tržištu se očekuje rast od 6% na kraju godine.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 37524

Prodaja Bar/Restoran/Noćni klub, Azerbejdžan, Aran, Göyçay, Göyçay

867,480.35HRK
Prodaja
Bar/Restoran/Noćni klub

10000 m²
Pozdrav! Gotovo posao je na prodaju, a za hitnu prodaju je na prodaju mnogo jeftiniji od stvarnih troškova. Jedan hektar zemlje na kojem se nalazi so...
Cod. 2857

Prodaja Vila, Azerbejdžan, Baku, Baku, center

1,424,398.50HRK
Prodaja
Vila

200 m²
Nekretnina na prodaju u Baku blizu centra. Vrlo kvalitetna kuća.
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB